17 Ekim 2009 Cumartesi

Film Kop-tu.

Vazgeciyorum. Her seyden olmasa da, sevmekten vazgeciyorum ve bunu bir daha yapmayi dusunmediklerim listesine aliyorum. Onceden sevdigim ya da sevme boyutuna gelebilecek her tanidigim insan, mutlu bir birliktelige sahip ya da sahip olmak uzere. Son zamanlarda da birini daha geriye biraktim hayatimda. Simdi ise vazgeciyorum. Kendimden de vazgecebilirim henuz. Su sarkiyi da sanirim 50 kusur kez dinledim 2 gun icinde. Buyrun: Yine eski Arif'i getirdiler geriye. Yoruldum.

Mustafa Ceceli - Karanfil

Edit: Askin Nur Yengi'nin yorumu da guzelmis o zamanlara gore. Google'dan aratabilirseniz bulabilirsiniz, ilgilenenler icin...


4 yorum:

  1. hep bir an vazgeçilir. uçurumun kıyısında beklersin bir müddet, hırçın bir rüzgar yalar saçlarını ve sen belki de alabileceğin en güzel cevabı hep o uçurum kıyında alırsın. YANKI. Ne dersen geri döner sana ve sevdalarda öyledir. Ne düşünürsen sana onu söyler. Yalnızıım diye haykırırsın. YALNIZSIN der. Seviyorum dersin. SEVİYORUUUM. Ve uçurumlardan o yüzden erken dönülür atlanmaz pek. Dönüm noktaları olur hayatta. Ve hep öyledir. Bu dünyada her şey için bol bol sabır var ve...

    gül güneşlere gül... Bu kadar erken susma biraz bekle..

    YanıtlaSil
  2. CadıLozz;

    Bitirdim, yani o bitirdi. Cok onceden bitmisti aslinda. Neyse.

    Galadriel Ar Feiniel;

    Bu kadar olur! Ayni anda birbirimizin bloglarina yorum yazdik.

    Cok hos bir yorum oldu. Begendim. Son yazini da begenmistim. Her sey bir farkli geliyor sanki artik bana. Hayirdir insallah. :/

    YanıtlaSil
  3. zamanında okadar çok şey yazdım kiokadar cebelleştim sitemlerim serzenişlerim çığlıklarım... ne günlerdi aman allahım:)
    sonra hepsini teker teker silmiştim.. ama silmediğim arada unuttuklarım da kalmış..arada bir arşivi kurcalayınca okuyunca hatırlayınca tuhaf oluyor tebessüm ediyorum :)
    sevmek güzel...Ama aşk acıyla yoğruldukça aşktır.. bu böyle malesef.. tabi ben tamamen böyle olduğunu düşünmüyorum..
    iyi insanlarla karşılaşmak üzmememk ve üzülmemek dileğim olur ancak sana..
    geçer arifcim valla bak..
    hiiç öyle kendini bırakıp eski seni getirtme yani.. sağlam dur...! sana gülmen için eğlenmen için arşivimden bir kaç yazımı vericem oku onları bak zaman buldukça tamam mı :)

    http://beyazgelinciik.blogcu.com/simdi-sevmek-zamani_1461904.html (bakbu ilk şiirimdi, ki ben iki üç satırı bir araya getiremezken.. sevgi nelere kadir bak gör:)

    http://beyazgelinciik.blogcu.com/cocuk-yureginde-sevginin-emegi-guller_4829222.html

    ve şu son ikisi gülme garantili kaçmaz yanee mutlaka bak :)

    http://beyazgelinciik.blogcu.com/at-yakalama-operasyonu_37161821.html

    http://beyazgelinciik.blogcu.com/eyvaahhh-bebegi-unuttuukkk_36824461.html

    YanıtlaSil