28 Temmuz 2010 Çarşamba

Reset tusuma bastim yine!

Bir onceki yazimda bloguma bir soru sormustum, blogum bana direkt cevap vermek yerine, dolayli olarak bir kac seyi degistirmemi, eski halime donmemi, aslinda benim yine her seyi fazla abarttigimi vs. bir kac farkedemedigim, sonradan farkettigim seyleri soyledi. Dinledim ve hak verdim tabiki. Bir sure dertlestim kendisiyle ve ikimizde bir cok karar aldik bu sefer. Bana yardimci olacagini soyledi, bu kararlari gerceklestirebilmem konusunda... Mutlu oldum. <3

Hakliydi o da. Ben iki hafta suren bir seye, iliski dememeliydim. Istedigi kadar, ici istedigim hayallerle dolu olsa bile. Kendimi kandirdigimi soyledi blogum. Bu yuzden hakliydi.

Aldigimiz yiginla karar oldu; ama belli bir sure zarfinda bir kismini uygulama karari aldik. Bunlardan birkacini soyle siralayabilirim:

  • 1 aydir hic kola icmedigim icin beni tebrik etti blogum, bundan sonra da diger gazli icecekleri de icmeme karari aldik. Gazli iceceklere HAYIR!
  • Burger King ve McDonald's... Son hamburgerimi bugun yedim Damla ile. Bundan sonra, uzgunum, baskalari sizi zengin edecek.
  • Saat 19:00'dan sonra, yemek, ivir-zivir vb. kalorili seyleri yemek, YASAK! Yasssaaak! Meyveler her zaman buyurabilir...
  • Kitap okumaya devam ediyoruz. Seviyorum ben okumayi ve yazmayi. O yuzden munkun oldugunca okuma savasina girismeliyim. Ah bunun mevzusunu yaptigim icin kotu hissediyorum, hem de cok.
  • Yemek yemekle ilgili bir suru karar aldik goruldugu uzere. Mumkun oldugunca acili, tuzlu, yagli ve kuru, gereksiz yiyeceklerden gun boyunca uzak duruyor, geceleri ruyada gormeye izin veriyoruz.
  • Kimseyi sevmiyoruz. Asik olmuyoruz. O konularla ilgili hayal kurmuyoruz. Yeni arkadaslar ediniyoruz devamli. En cok da bu maddede karar kildik. <3
Bunlari onumuzdeki 1 ay boyunca gerceklestirmeyi dusunuyorum. Bir kismini yapabildigim icin, karar alirken blogumla, rahat yapabilecegim seyleri onemsedim. Boyle bir sonuc cikti ortaya. Hepsinde basariya ulasinca ki ulasabilecegim seyler bunlar, yeni kararlar alacagiz blogumla.


Bunlarla birlikte 2-3 gundur, 4-5 sene once nette tanisip; surekli yazistigim ve arada gorustugum bayan arkadasimi misafir etmekteydim. Guzel, eglenceli ve mutlu gunler gecirdik. Konustuk, dertlestik... iyi oldu. Hala daha konusabildigimiz icin mutluyum ben.

Kendimi sevdigim zamanlarima dondum tekrar.

Iyi geceler blog.
Seni seviyorum!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder