11 Ekim 2010 Pazartesi

Yarin olecek miyim? Sanmam...

Dun ve bugun Toefl kursum baslamis bulunmakta.
Dun de garipti Toefl dersi; bugun de garipti. Kotu anlamda degil tabii. Ben sadece duzensiz bir sekilde gelismis Ingilizce'ye sahip oldugumu gordum. Basariliyim yine de; ama duzene sokmak icin bu kurs galiba epeyce ise yarayacak... Hayirlisi dedim ve basladim. Onumuzdeki gunlerde o kadar dersimle birlikte bir de Ingilizce ile bogusacagim. Gerci ben bu kurs isini, sosyal etkinlik olarak goruyorum daha cok.

Mezun olunca ne yapacagim onu dusunur oldum biraz bu aksam. Dusunmek istemiyorum aslinda. Son senenin verdigi bir baski var sanirim. Neden boyle?

Bugun Turk sanat muzigi moduna girdim nedense. O da ayri bir sey. Sabah kalktim, dilimde birkac tane TSM sarkisi dolaniyor. Hayirdir acaba dedim, hazirlanip kursa gittim; geldim. Dinlemeye basladim. Su iki sarki en begendiklerim arasinda...

http://fizy.com/#s/1aj0t6
http://fizy.com/#s/1ltw2q

Kalbimi unutali cok oldu sanirim. Hic bahsetmiyorum bile. Bugunlerde atislarini duymayi cok istiyorum; ama kendi halimde sadece sessizce calistigini hissedebiliyorum.

Hemen hemen her hafta, bir markete gidip 20-30 liralik bir seyler aliyorum. Pazara da cikiyorum sali gunleri. Orda da bir 5-10 lira gidiyor. Cok mu harciyorum ben? Dikkat de ediyorum epeyce ama... Neyse simdilik idare ediyorum elimdekilerle. Boyle gider bu sene, insallah.

Aldigim kararlar havada kaldi hep; ama boyle saatlerimi bilgisayar basinda gecirmekten degil. Sabahtan aksama bir sekilde disarida, bir seyle mesgul oldugum icin boyle oluyor. Ve bu durum beni uzuyor.

Bir karar daha aldim bu aksam. Bundan sonra gunumu yarin olecekmisim gibi yasamaya calisacagim. Simdi yarin oluyormusum. Son blog yazisini da yazan, ACY 22, son yolculuguna ugurlanmak uzere Ankara'ya gonderildi, felan. Allah gecinden versin, diyorum; ama cok istekli oldugumu soyleyemem bu soz icin.

Neyse, yarin guzel bir gun olacak. Umarim...

1 yorum:

  1. merhaba arif,

    yeni kursunda basarilar dilerim sana. umarim eglenerek ogrenme dedikleri seyi ifsa ediyorsundur :)

    turk sanat muzigi dedinde ondan yorum yapmak istedim. gecen gece bendede o ask vardi: turk sana musikisiii...

    senin sarkilarida dinliyorum su anda. ne varsa eskilerde var.

    yazi: http://blog.kbrmbl.com/1807-neredende-geldin-aklima/

    bunun yaninda yarin olecek gibi yasama kisminada gitti gozlerim. bende gecenlerde oldugumu dusundum bir an ve gecmisime baktim. bu eylemi bir kac gun daha tekrarlayip ne olduguma ve ne olmak istedigime karar vermek istiyorum!

    sevgilerimle :)

    YanıtlaSil