20 Ekim 2015 Salı

#Bilsem

Uykum var, benim şu sıralar epey uykum var. Normal bir şekilde uykum gelir oldu. Hatta sabahları erkenden uyanıp "yapacak ne var şu anda" deyip geri yatar oldum garip bir şekilde.

Her şey soluk gözüküyor gözüme son zamanlarda. Fotoğraf üzerinde hoşuma gitse de şu anda kendi hayatımda böyle olmasının pek tatmin edici yanı olmuyor.

Aklımda cevaplarını bilmediğim yığınla soru; sorularını bulamadığım yığınla cevap var. Ve çok yorgun, artık tanımlayamıyorum hislerimi, bir duygu var. Ne yapacağımı değil, ne yapabileceğimi bile bilmiyorum. Oturdum kaldım yerimde. Ve insanların "Allah gönlüne göre versin/Allah hayırlısını versin" vs. iyi niyetlerini belirtmek için kullandıklarını ve sadece ağızlarından çıkan sözlerinden çok bunaldım.

Aldığım kararların ya da bilmiyorum aldığım notların (?) ne kadar uyulabilir olduğu tartışılır. Tartışmalar kenarda yürürken ben zamanımın nasıl geçtiğini bile unutabilirim. Bir de insanların beni anlamayışları, benim artık hiç umursamaz oluşum, kendi kendime alınıp küsüp köşeme çekilmelerim... çok daraldım.

İnsanlar için bir film oldum adeta. Neredeyse patlamış mısır ikram edeceğim.

Almaz mıydınız?

4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Merhaba,

      En azından bu sefer bir isme sahipsin sevgili tanımadığım ve İzmir'de olduğunu keşfettiğim okurum. Sanıyorum ki epey zevk alıyorsun yaşadıklarımdan.

      Sevgiler.

      Sil
  2. Sen beni çook yanlış anlıyorsun Arif.
    Alınganlığın üzerinde mi yoksa hep mi alıngansın?
    Ben biliyorum; sen hep alıngandın.
    Ben sadece yalnız olmadığını, senin gibi düşünen, senin çektiğin sıkıntılara fazla uzak olmayan insanların da olduğunu ve seni izlediğini anlatmak açısından öyle bir yorum yazdım.
    Senin yaşadıklarından zevk aldığımı da nereden çıkardın?
    Tekrar ediyorum: "The Fall" Çok güzel bir film. Büyük ihtimal izlemişsindir. İzlemediysen benden sana tavsiyedir.
    Ayrıca hiç sızlanma; beni sen çağırdın!
    "Beni uzaktan izleyen varsa eğer bana ulaşıp "ben seni izliyorum" dese iyi olur."
    Bunu sen yazdın.
    Beni sen çağırdın.
    Kim olduğum önemli mi?
    Takipteyim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Anonymous" olarak kaldığın sürece evet kim olduğun önemli değil. :) O filmi izlemedim, genelde romantik komedi, bilim kurgu ve korku türünde filmler izliyorum. Listeme ekledim, ilk fırsatta izlemeye çalışırım. Teşekkür ederim. O zaman şöyle uzaktan sesleneyim ben de, dinlemişsindir çoktan: http://youtu.be/YQHsXMglC9A

      Sil