22 Kasım 2009 Pazar

Derinden gelen ses!

Guncellemeler:

* "En son izledigim filmler" bolumu kaldirildi.

* "Kitap: Beynin Gidasi" bolumu kitaba verilmeyen onemden dolayi kaldirildi.

* "Izleyiciler" bolumu kaldirildi. Edit: Geri eklendi. Ekleniyor n'apalim? :)

*"Dinlediklerim" bolumunu de kaldirdim, ellerim titredi; ama kaldirdim.

* "Bakarim; okurum..." bir sonraki duzenlemeye kadar kaldirildi, takip ettigim kisilerin bloglari profil sayfamdan hala  ulasalabilir durumdadir.

* "Twitter" paletini de kaldirdim.

* Yazilarimi daha seyrek yazacagimi dusunuyorum bundan sonra; cunku yazmanin her zaman bana cozum oldugu inancini kaybetttim sinav haftasi boyunca...

* Kendime yeni bir Turkcell hatti aldim. Yakinda, su anda kullandigim Avea'dan tamamiyle kurtulacagim.

* Vizelerim, ders calismadigim icin gayet kotu gectiler. Ders calismamamin tek nedeni Amerika ruyasini fazla uzattigim ve ondan bana gelen rahatliktan dolayi, pek bir seyi takmama durumumdan dolayidir. Yeni kararlar alma asamasindayim bu geceden itibaren.

* Erasmus evraklarimi hazirlama zamanim geldiginden oturu, artik Erasmus havasina girme zamanim gelmis bulunmakta. Bilete odeyecegim 150 euro civarindaki para ve onun disindaki maddi problemleri asmaya calismaktayim su siralar.

* Israrla beni temsilci yapmak isteyen Work and Travel firmamla ilgili de ayri bir psikopat dusuncem var.

* Fastfood tuketiminde ust seviyeye gectigim icin; yemeklerle ilgili acil kararlar almaliyim.

* Haddinden fazla duygusal olma yolunda ilerliyorum; oyle ki sadece 2 sn lik sarilmalara muhtac durumdayim.

* Makine muhendisligi okumayin, okutmayin!

* Radyo programlarina kafayi takmis durumdayim. Radyo Viva, Show Radyo ve Power Turk uclusunde geziniyorum. Bunun ustune dusmeyi de ayri bir karar olarak aldim.

* Bir de gecen bir arkadasima derken farkettim, artik ileriye donuk sekilde yasamaktan ziyade gunumu en iyi sekilde degerlendirme moduna girmeye basladim. Eskiden bilmem kac yil sonrasinin kararlarini alarak kendimi strese soktugumu farkettim.

* Kendimi sevme yolunda emin adimlarla ilerliyorum.

* Ingilizcemdeki degisimi her dinledigim yabanci sarkida farkina varmam da beni ayrica memnun ediyor. Amerika'da zaman gecirmek kesinlikle faydali bu konuda. O yuzden ileri seviye ingilizce calisma moduma sinavdan onceki kaldigim yerden devam etmeliyim.

* 2012 filmini sinemada izleme karari aldim. Bu aldigim su siralar en ilginc karar.

* Herkesin Kurban Bayrami mubarek, kutlu, mesut, mutlu, hayirli olsun.

6 yorum:

  1. Amerika'ya gidebilmene sevindim :))Yabancı dilini nasıl geliştiriyorsun ?az önce baktım 43 almışım ingilizce vizesinden:((

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur ederim.

    Benim Ingilizce ile soyle bir dusuncem var; ne yazik ki her sey temelle alakali, bir de istek meselesi var. Ben ilkogretim 4. siniftan beri Ingilizce'yi hep boyle bir hevesle ogrenmeye calistim. Ki hayatim boyunca da Ingilizce'den kopmadim, ozellikle anadolu lisesinde, son siniftayken hala daha Ingilizce icin zorladi bizim okul.

    Su saatten sonra yapilabilinecek en guzel sey sanirim, duzenli bir kurs ile tum bilgileri beyinde toplamak, olur. Kendi kendimize calisarak olamayacak seylerden bir tanesidir yeni bir dil ogrenmek. Olur belki; ama cok vakit alir.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. karar almak güzel, umarım hepsini hayata geçirebilirsin. çünkü yazını okuyunca söyle bir geçmişime döndüm, çok değil daha dün gece almıştım kararlar.. bugün çok uzaktayım. Umarım başarırsın kıvrak zekalı arkadaşım. kocaman sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
  4. Galadriel Ar Feiniel;

    Bu karar alip; hemen vazgecme durumlari sanirim hayatimdaki en sinir gittigim ve engeleyemedigim durumlardan bir tanesi, hatta basta geliyor. :)

    Kararlar aldim yine evet; ama cok da zorlayacak kararlar degil. Her ne kadar her zamanki gibi bastan kayip versem de...

    Ben yine de inatla hayat boyunca program yapip; kararlar almayi dusunuyorum. Hicbir sey beni yildiramaz! :)) Aksi halde tum benligim sonbahardaki yapraklar gibi etrafa saciliyor. Bunu ancak bu sekilde onleyebiliyorum...

    Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  5. bu degisiklikler pek koklu olmasada baya birsey degistirecek, yoluna koyacak gibi. bazi konularda sana katiliyor, bazilarinda ise yorumsuz kaliyorum. senin yolunda ilerliyorum gibime geldi, bakalim bende boyle radikal kararlar alabilecek; otesi yerine getirebilecek miyim?

    hayirli bayramlar, bol bol dinlen, sende bana dedigin gibi bi kendine gel. sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  6. mabeL;

    Insallah diyorum ben yorumun konusunda. Tatilimi dolu dolu, hasret gidererek geciriyorum vallahi. :D

    Umarim donusum super olur!

    Sevgiler... ;)

    YanıtlaSil