4 Eylül 2010 Cumartesi

Farkli olsaydi biraz?

Proje 2 ile ilgili ne uyguladigimi not dusmek istiyorum bloguma. Yalniz, diyebilecegim tek sey, uyku ile ilgili seyleri denemis; ama basaramamis olusumdur. Ne yazik ki. Aslinda hemen bir cozum beklemem yanlis gibi. Bu arada Proje 1 ile ilgili de bazi seyleri devam ettiremedim, Proje 2'ye yuklenince. Ah karisti kafam!

Aklimdayken, After Life isimli bir film izledim. Guzeldi, begendim. Daha cok Justin Long'un performansini begendim. Kesinlik duygusal alanda cok iyi rolu var. Kitabimi okuyamadim. Yeni muzikler kesfediyorum arada.


Bir de kucuk ablam ve Eylul sonunda nikahlanacagi yeni enistem geldiler. Yarin onlarla Istanbul'a geciyorum sanirim. 1 hafta orada kalirim gibi duruyor. Bayramdan sonra da geri donerim diye planliyorum. Sonraki haftasonu zaten Isparta yollarindayim. Ondan sonraki haftasonu tekrar Istanbul; cunku kucuk ablamin nikahi var.


Goruldugu uzere su siralar mesgul gibi gozuken, kendi icinde sakin, yiginla programi olan; ama lanet kicini kipirtadasi gelmeyen biriyim. Icimde bir yerlerden bahsedemiyorum bile. Nasilsa unutan da unutulan da ben oluyorum her sefer. 


Blog! Seni de sikmak istemiyorum. Ikimizden biri biraz dengeli, mutlu, huzurlu ve normal kalmali.


dipnot: Here Bjork vardi bir zamanlarin Izlanda icin Eurovision'a katilani. Onun albumunu buldum az once. Hareketli Ingilizce sarkilarla dolu ici disi. Bende Eurovision'da soyledigi sarki da vardi aslinda. Ve silmistim o sarkiyi zamaninda bilgisayarimdan bir nedenden oturu. Yine de bu sanatcinin ben de ayri bir yeri var. O yere sahip olmasini saglayanlarin kalmasini isterdim yanimda sanirim. Neyse Arif. Uzulme cok.

4 yorum:

  1. Yorumumu gönder dedim sayfa bozuk çıktı.Ulaştı mı acaba sana anlamadım? neyse gelmediyse bir daha yazarım. :D

    YanıtlaSil
  2. Merak ettim simdi. Gelmedi bir sey. :D Ne yazmistin? :*)

    YanıtlaSil
  3. Tekrar yazayım ama o kadar da önemli değil belirteyim. :D

    Okul demek birçok öğrenci için uyku düzeni demektir.Benim bile okul açılınca yatış saatim 5'den 3'e geliyor. :D :P Düzelir yani dert değil. :D

    Yoğunluk güzeldir.Belki planladıklarını yapamazsın falan; ancak boşlukta kalınca insan çok fazla şey düşünüyor.Hani yoğun bir döneme girip; kendinle kalacak anının olmaması zaman zaman iyidir.Bugün güzel sonuç bulma oyunu oynuyorum sanırım. :D

    Bir de gelemeyen mesajımda bu yoktu ama şimdi ekleyeyim: Ablana mutluluklar dilerim. :)

    YanıtlaSil
  4. Olsun tekrar yazman zaten bastan onemli olan faktor. :D

    Haklisin, ben yogun zamanlarimda cidden daha positif oluyorum; cunku cok sey dusunmuyorum; ama nasil beceriyorum bilmiyorum, bazen o yogunlukta bile bir bakmissin "gemilerim denizde batmis yahu" oluyorum. :D Uyku sorununu ileride saglik sorunu yapmasin diye simdiden duzeltsen daha iyi olur. Saglikli olan saatlerde nette, kitap basinda ya da kisisine gore farkli yerlerde geciriyoruz. :D

    Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin Sinem. :)

    YanıtlaSil