29 Temmuz 2010 Perşembe

Salatalik vs Ben!

Alinti yapiyorum hemen:

"Salatalığın kanı temizlediğini, karaciğeri ve böbrekleri çalıştırarak bol idrar söktürdüğünü ifade eden uzmanlar, idrarla birlikte vücuttaki üre asidi ve ürat tuzlarını eritip dışarı attığını bildiriyor. Salatalığın, içeriğindeki bol kükürdü ile kanı temizlediğini, ciltteki ter bezlerini çalıştırdığını belirten uzmanlar, bol vitamin ve madeni madde verdiğini, böylece cildin taze ve pürüzsüz olmasına yardım ettiğini vurguluyor."

Bugun diyet yapan baska bir arkadasimin da onerdigi salataliga -halk dilinde "hiyar"- yuklenmeye karar verdim. Bugun yiyemedim; ama yarindan itibaren, aksamlari salatalik tuzlayip yemeyi dusunuyorum. Aksam yemeklerini az yemeye calisiyorum ve geri kalan zaman boyunca, yaz sonuna kadar salataliga yukleniyorum. Kola icmiyorum, gazli iceceklere de dokunmadim. Ilk gun zorlandim biraz; ama ikinci gun duzenli yedim. Bugun saat 7'den sonra yemedim mesela. Suyla duruyorum. Zaten kitap okurum sanirim, sonra da yatarim.

Ah Tarkan'in sarkilari sarki listeme girmeyeli cok zaman olmus. Son cikan albumunde 1-2 sarkisini begendim; "Isim Olmaz ve Adimi Kalbine Yaz".. Diger sarkilarini begenmedim. Aslinda bu iki sarkiyi da beklemiyordum Tarkan'dan. Bence "Tarkan is done!"

Kendime geldim ya! Oh be! O halim neydi oyle!? Resmen 2 kiloya yakin almisim ya yasadiklarimdan oturu. Yuh diyorum kendime! Koca bir tokat atiyorum! $ILAAAP! Oldu gibi. Iyidir. Evet eski Arif'i kazandiktan sonra, simdi kitabimizi okuyup; guzel uykumuza gecebiliriz.

Kendimi seviyorum, bu kadar dengesiz, duygusal, aglak, seker vs. yiginla sey olsam da, seviyorum! :**

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder