1 Ağustos 2010 Pazar

Ozledim



 Ozledim iste...

Cok fazla cumle kurmami bekleme benden. Orada oturmus, sana karsi ne kadar cok ozlem icinde oldugumu gormekten zevk aliyorsan hele; hic bekleme...

 

3 gramlik hayallerimi sende heba ettikten sonra ustelik, sakin bekleme gunesin dogmasini benim icin... Alistim ben yalniz, karanlik ve sessiz dunyada yasamaya. Bekleme... Bekleme tekrar bir baskasi icin yol gozlememi.

Ozledim iste...

Hani biraz olsun, daha aydinlik bir gune baslayayim diyeydi tum umutlarim. Hani elinden tuttugumda, hayatta yasadigimin daha cok farkinda olurum dedim. Daha fazla nefes cekerdi cigerlerim diye umut etmistim.

Sen de ozledin mi? Az biraz olsun, keske ile baslayan cumleler kurdun mu benim icin? Gozlerin doldu mu hic? Yoksa, bosver bu da gecer mi dedin, arkamdan?

Dur desem doner miydin gittigin yerden? Yeter miydi bir kelimem benimle kalmana? Cok mu gec kaldik durmak icin?

Kal desem?..
Kalmazsin degil mi...

2 yorum:

  1. Yazılarına eklediğin fotoğraflara hayranım! :)
    Gündüz salatalıklı yazını okudum şimdi de ona yorum yaparım diye geldim ama kısmet bu yazıyaymış. :P
    Böyledir bu işler elli kere yemin eder elli kere vazgeçersin.Kendini tutamazsın.Kalbinden geçenlerle aklından geçenler uyuşamaz genelde.

    http://www.dailymotion.com/video/x1gyo1_tiziano-ferro-sere-nere-soirs-noirs_music

    ;)

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur ederim. :))

    O sorunu cok uzun zamandir yasiyorum; nedense hala kalp-beyin arasini ayni yoldan yurutmeye calisiyorum. Sanirim cidden kendime aci cektirmekten hoslaniyorum. :/

    Klip icin tesekkur ederim, sabah saatlerinde guzel gitti. :)

    YanıtlaSil