15 Aralık 2010 Çarşamba

Merhaba garip dunya...

Hayat bazen cok hizli geciyor. Son 2 haftamin nasil gecmekte oldugunu idrak edemiyorum adete; ama hani boyle cok guzel seyler yasarsiniz da, renkli zamanlarin icinde zamaninizi hizlica gecirirsiniz ya, bende su anda o YOK. Tamamiyle bos bir sekilde, gereksiz seylerle mesgul olarak geciyor hayat bende son zamanlar...

Vizelerden sonra sanirim epeyce kopmus durumdayim. Bazi konulardaki ihtiyaclarimi nasil kapatacagimi bilmiyorum. Ayni zamanda yeni ihtiyaclara gebe dusuncelerimi de nasil ort bas edecegimi bilmiyorum. Oyle tuhaf, ilginc vb. kelimelerle ifade ediyorum son zamanlarimi. Gec yattigimda sabah kalkmakta epeyce zorlandigimi gormekteyim son 3 gundur. Toefl kursu almis basini gidiyor, ucundan tuttum; ama ne kadar geri cekebilirim mechul.

Eskiden bu tip durumlarda, genelde bir seyleri beklerdim hayattan, birinden, Allah'tan... Simdi ise adeta buyuk bir pencereden bakiyorum, bos bir dunyaya. Isteksiz, normalden daha garip bir hayatim var. Neyi bekliyorum, bilmiyorum. Derdim ne, onu da bilmiyorum. Bir sorun yok aslinda, cok iyiyim her konuda. Yalniz, yeni ya da faydali bir sey de yok hayatimda. Kis aylarlarinin psikolojime etkisi mi acaba bu durum?.. Emin olamadim birden. Vizelerden sonraki sozlerimin bir kismini tutabilmekteyim. Vucuduma garip, gereksiz, sacma yiyecekleri yuklemiyorum 4 gundur. Gayet de memnunum halimden. Dikkat ediyorum yedigim seylerin oranlarina. Ders calismam gerekirken beni bekleyen odevlerle bakisiyorum uzun uzun, aksamlari...

Yine geciyor zaman. Yine tutamiyorum hicbir sekilde. Harcanan gunler, duygular, bedenler; paylasilan gunahlar vb. bircok sey yasaniyor baktigim dunyada. Ne kadar sessiz kalabilirim o dunyaya daha, bilmiyorum. Ne kadar uzak durabilirim, onu da bilmiyorum.

Gecenlerde tiyatroya gitmistim uzunca bir zamandan sonra, guzeldi. Bu hafta sonu Ales sinavina girecegim. Erasmus'a tekrar basvurmam gerekiyor bir ara, staj icin. Gidecegimden degil, de Ingilizce sinavi icin. Iaeste'de nereyi kazandigim belli olmali henuz. Bu donem tum derslerimi verebilsem, cok guzel olur gercekten. Ki verebilirim de. Notlarim, alttan dersi olmayan cogu kisiye gore gayet iyi.

Neyse... En azindan hayatimda kotu bir sey yok su anda. Bunun icin bile sevinebilirim. Cok sukur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder