4 Aralık 2010 Cumartesi

Vizeler bitti tabiiki!

Ve vize haftasi gecer... Arif; tam 13 dersin vize sinavina 7 gun (Pazar gunu dahildi; ama sinav yoktu) icerisinde girer; birbirinden zor derslerine bakar; dersler de ona bakar... Kismen basarili oldugu sinavlar da olmustur tabiki; ama bugun girdigi son sinavla huzura kavusur.

Nasil gecti bu hafta bilmiyorum. Yani aklimda cok ilginc felaket senaryolari vardi; ama yine de normal bir sekilde bitti. Kendimi tebrik ediyorum; cunku her dersime, 1i haric, elimden geldigince final sinavlari icin yetecek kadar calistim. Bir onceki yazimda da dedigim gibi; vize haftasindan sonra degisik planlarim var. Yani bundan sonrasi icin...

Bugun sinavdan eve gelirken 2 tane orta boy pizza aldim. Supernatural'in son bolumu Turkiye'de Cuma gunu ciktigi icin, nete Cuma gunu dustugu icin aslinda, son bolumu indirip; pizzalarimi alip; yatagima gectim. O mutlulugu ifade edemiyorum; hala daha vize haftasinin bittigi gercegi hayal gibi geliyor. O derece zorlu bir hafta idi.

Simdi ne yapacagim sorusuna gelince; derslerimi toparlamam lazim; o konuda bir seyler yapacagim. Toefl kursuma onceki zamandan daha cok yogunlasacagim, beni bekleyen, yarisi okunmus bir de hic okunmamis romanlar var. Onlari bitirmeyi dusunuyorum bu 4 hafta icinde. Zaten Ocak 8'e (final haftasi) kadar 5 hafta var. Son haftayi saymazsak eger; 4 haftada butun Arif'i duzeltmem gerekiyor. Sanki bozukmusum gibi de... Degilim tabiki.

Pazar gunu de Toefl kursundan sonra 3 adet bayan arkadasimla, kendimizi Royal Team olarak adlandiriyoruz, aksam saatlerinde, kopuslara gecmeyi dusunuyorum uslu bir sekilde. Nasil mesela, aksam yemegi, ustune bir kafeye gidip oturmalar felan, sonra nargile olayina girerim kesin ben. Oyle guzel bir Pazar aksami gecirip; mubarek Pazartesine baslamayi dusunuyorum. Kismet ise... Ve diyorum ki:

Yeni, temiz, guzel gunler icin Merhaba Dunya!

4 yorum: