5 Ocak 2012 Perşembe

Merhaba 2012!

Blog yazma işini tam olarak kaç yıldır sürdürmekteyim, emin değilim; ama silmeden tuttuğum yazılarımın üç koca yılını geride bıraktığımı söyleyebilirim. 2009-2010-2011 ardından 2012 yılına da merhaba diyebildiğim için çok mesudum.


Blogumun temasında herhangi bir değişikliğe gitmeyi düşünmüyorum; ama ufak bir değişiklik yaptığım için az önce, onu söyle gururla paylaşabilirim diye düşünmekteyim. Evet, sayfanın tam altındaki, her sene değiştirmekte büyük heyecan duyduğum bilgi kısmını değiştirmiş bulunmaktayım bu sene de. Tekrar uzun uzun seneler yazmayı diliyorum kendi adıma. Kendi kendime yazıp çizdiğim bu şeker mi şeker, her duyguyu barından blog sayfamdan ayrı bir yer yok sanırım rahat edebildiğim.


Öhöm... Gelelim 2012'ye. Nasılsın 2012? Güzel bir sene verebilecek misin bana? En az 2009'daki kadar duygu yoğunluklu, 2010 kadar şehir ziyaretli, 2011 kadar anlamlı? Ya da çok sıradan mı geçecek? En kötüsü şöyle olsun diyebileceğim bir yılım bile yok ki öneride bulunayım. Sen iyisi mi kaderimi yaşat bana en güzelinden. Çok üzme olur mu? Biraz başarılı geçsin diğer senelere göre. Lütfeeeen!

Ocak ayının nasıl geçeceği belli oldu. Gayet final sınavlarımla geçecek. İnşallah diyorum ki şu final sınavlarımı başarılı bir şekilde tamamlayabileyim ki gün yüzü görebileyim kısmen de olsa şu eğitim hayatımda. Gerisi zaten gelir bence.

Şubat ve Mart için planlarım var aklımda. Umarım gerçekleştirebilirim. Ondan sonrası için de planım yok henüz. Ne düzende gittiğime bağlı önümüzdeki ilk üç ay boyunca.

Bu kadar gibi diyeceklerim. Hayat şu sıralar tanımlayamadığım bir şekilde Blog. Sence neden? Ne yapmalıyım anlamak için? Ya da akışına bırakmaya çalışmalıyım en sakininden bence.

Mutlu yıllar ikimize de Blog. Bir sene daha birlikteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder